Termotøj – 10 smarte sæt

Gå til tilbudet her:

Nu varer det ikke længe inden termotøjet skal købes og kulde og vinter kommer. Slutningen på det varmere vejr kan snart mærkes. Men det er altid vigtigt at få købt termotøjet inden det er udsolgt, så ungerne er pakket godt ind i dejligt varmt overtøj.

Her finder du vores bud på 10 smarte sæt sæt fra dette års kollektioner som jeg mener du bør kigge på. De giver et godt indtryk af hvordan moden er denne sæson. Vi har valgt at vise 5 sæt til drenge og 5 sæt til piger. Vi har valgt gode mærker i god kvalitet fra Mikk Line, Celavi, Koin og Ticket to heaven.

Til drengene har vi valgt følgende sæt:

Mikk-Line-lyseblaa-turkisticket-to-heaven-kakigroen Mikk-Line-brun-petroleum  koin-armygroenmikk-line-sort

 

 

Til pigerne har vi valgt at vise disse smarte sæt:

Mikk-Line-rosa-pink-stribet  ticket-to-heaven-Cerise-stribetMikk-line-lilla-metallicmikk-line-bordeaux-stribetCelavi-lilla

Når man ikke er klar til at give barnet flyverdragt på endnu, eller sæsonen for flyverdragt er ved at gå på held, og solen endnu ikke har har vundet hele pladsen på himlen, så er der lige nu mange valgmuligheder på markedet, når det drejer sig om varmt overtøj.

Termotøj er til alle børn

De viste eksempler er i forskellige designs, farver og størrelser. Størrelserne kan du i mange tilfælde finde helt ned til str. 74, så selv helt små børn kan være pakket godt ind og have det lunt og godt. De fleste kan derfor finde et sæt, som svarer overens med det behov barnet har uanset alder eller størrelse. Som et ekstra plus er dette slags overtøj nemt for barnet selv at tage af og på, samtidig med at det giver barnet en god bevægelsesfrihed. Det er selvfølgelig vindtæt og slidstærkt, og det er derfor en god, langvarig investering, da barnet kan bruge det i lang tid.

Gå til tilbudet her: