Fede sandaler til børn

Gå til tilbudet her:

Sommeren er på vej, og det er tid til at købe sandaler til børn. Børn elsker at lege ude, og det er derfor vigtigt, at de har gode sandaler, de kan tage på, når de skal ud. Om sommeren, når solen varmer mest, er almindelige sko alt for varme. Så er det helt perfekt med sandaler, som giver luft til de små fødder.

Her på siden at vi fundet et udvalg af sommerens fedeste sandaler til børn. 5 til drengene og 5 til pigerne. Af mærker har vi bl.a. valgt Ecco, Skofus, Superfit og Primigi.

Sandaler til børn - Angululs drengSandaler til børn - Ecco drengSandaler til børn - Primigi drengSandaler til børn - Skofus drengSandaler til børn - Superfit dreng

Sandaler til børn - Angulus pigeSandaler til børn - Skofus pigeSandaler til børn - Ecco pigeSandaler til børn - Superfit pigeSandaler til børn - Bisgaard pige

Hvordan vælger man sandaler til børn?

Det første man skal gøre sig overvejelser omkring, når sandalerne skal købes er, om barnet skal have en lukket eller åben sandal. Her spiller barnets alder ofte ind. De små børn går mere ustabilt, køre på scooter osv. og har i det hele taget mere brug for beskyttelse af de små tæer. De større børn kan ofte selv finde ud af at beskytte deres tæer, og kan derfor sagtens bruge åbne sandaler.

Herefter er det vigtigt at finde den rette sandal størrelse.

Gode råd når man skal købe sandaler til børn

Når man har fundet ud af, hvilket mærke, hvilken type og hvilken model sandal barnet skal have, er det som nævnt ovenfor vigtigt at vælge den rigtige størrelse.

Når man køber sandaler til børn, er det generelt vigtigt at tænke på følgende:

  •  Sandalen skal have et voksetillæg på 1,5 cm.
  • Det kan være en god idé at imprægnere sandalen, så den bedre holder vand ude.
  • Kontrollér jævnligt om barnet stadig kan passe sandalen. Børns fødder vokser i ryk, og sandalen kan derfor pludselig være blevet for lille.
  • Sandaler og andet fodtøj må ikke gå i arv. Fodtøj tager form efter foden. Hvis skoen arves støtter den ikke det næste barn optimalt.
  • Sålen skal være blød og bøjelig
  • Det kan være en god idé at give barnet 2 forskellige slags sandaler at skifte imellem. Fødderne har godt af at forskelligt slags fodtøj på.

Sandaler til børn kan købes i skobutikker samt online.


Gå til tilbudet her: