Fede uv dragter til børn

Gå til tilbudet her:

Uv dragter til børn kan købes i mange forskellige styles, farver, mærker og størrelser. Der er derfor noget til enhver smag.

Her har vi udvalgt 5 fede uv dragter til både piger og drenge, som vil beskytte barnet godt på en solskinsfyldt dag.

Til pigerne har vi valgt at vise disse fem, som vi mener er et god bud på sommerens mode indenfor uv dragter:

uv dragter til børn - Danefæ pige uv dragter til børn - Katvig Pigeuv dragter til børn - Molo pigeUv dragter til børn - Reima lyserøduv dragter til børn - småfolk pige

Til drengene har vi fundet disse fem, som vi er sikre på, at man vil komme til at se mange af på stranden til sommer:

uv dragter til børn - danefæ drenguv dragter til børn - Minymo dreng uv dragter til børn - Molo drenguv dragter til børn - Småfolk drengUv dragter til børn -Katvig dreng

Uv dragter til børn beskytter mod solen

Uv dragter beskytter mod solens farlige uv stråler. De fleste uv dragter har en beskyttelsesfaktor på 50+, hvilket betyder, at barnet er godt beskyttet mod de skadelige stråler, når han eller hun opholder sig i solen. Sammen med solcreme og en god solhat er barnet derfor godt beskyttet, når solen skinner. Husk evt. også solbriller, så barnets øjne også beskyttes.

Uv dragterne er behagelige at have på. De er nemme at komme i pga. lynlåsen og giver barnet en god bevægelsesfrihed. Dragterne tørrer hurtigt, hvis de har været våde og har samtidigt en kølende effekt, så barnet holdes tempereret.

Skulle man tænke, at barnet er godt beskyttet for strålerne, hvis det har en langærmet t-shirt på, så er dette desværre ikke tilfældet. En alm. bomulds t-shirt har kun en beskyttelsesfaktor på mellem 5 – 11, hvilket slet ikke giver tilstrækkelig beskyttelse for solens skadelige uv stråler.

Uv dragter kan købes i børnetøjsbutikker samt online:


Gå til tilbudet her: