Katvig

Gå til tilbudet her:

Katvig er endnu et dansk børnetøjsmærke, som har gjort sig bemærket inden for de senere år. Uanset hvor man kigger hen, er der børn klædt i det smarte tøj. Farverne er friske og iøjenfaldende samtidig med at pasformen er i top.

Katvig - ballon kjoleKatvig - nederdelKatvig - bodyKatvig - Heldragt

Katvig er bæredygtigt børnetøj

Prismæssigt ligger Katvig i den lidt højere ende af skalaen, men det er børnetøj i god kvalitet, som produceres med stor omtanke for miljøet, og det derfor kan købes med god samvittighed. Alle produkter laves af økologisk bomuld og genbrugt polyester, der laves af plastikflasker samt genanvendt økologisk bomuld. Samtidigt er produkterne øko-Tex certificeret, hvilket betyder, at de ikke indeholder skadelige kemikalier. Ligeledes er produkterne mærket med EU-blomsten.Katvig er derfor en af de børnetøjsproducenter i verden, der er længst fremme mht. produktionen af bæredygtigt og miljøbevidste produkter.

Hvordan kender man Katvigs produkter?

Katvig kendes på de farverige striber og æbler, som er til både de små og større børn. Samtidig byder hver kollektion også på en lang række nye og spændende designs, som overrasker og begejstrer hver gang. Katvig har tøjet til alle anledninger, uanset om du er på udkig efter godt basistøj eller tøj til lidt mere festlige lejligheder. Samtidig laves der også hagesmække, overtøj samt sengetøj. De producerer endda også små, fine armbånd, så er du vild med Katvig, er der god mulighed for at få garderoben fyldt op af det smarte og lækre tøj.

Er du ude efter det smarte tøj, så er det lige nu på tilbud her, hvor du sparer op til 50%:


Gå til tilbudet her: