Badetøj til børn

Gå til tilbudet her:

Sommeren nærmer sig, og det er på tide at få købt badetøj til børn, som skal en tur i vandet, når det bliver varmt.

Vi har derfor fundet et udvalg af sødt, smart og velsiddende badetøj til børn, som vi mener er et god bud på sommerens badetøjsmode. Af mærker har vi valgt bl.a. Molo, Småfolk og Ej Sikke Lej, som altid laver smarte styles til børnene.

Badetøj til børn - Danefæ pigeBadetøj til børn - Ej Sikke Lej badeshortsBadetøj til børn - Ej Sikke Lej pigeBadetøj til børn - Ej Sikke Lej drengBadetøj til børn - Molo pige

Badetøj til børn - småfolk drengBadetøj til børn - Småfolk bikiniBadetøj til børn - Molo drengBadetøj til børn - Molo bikiniBadetøj til børn - Mala dreng

Badetøj til børn som elsker vand

De fleste børn elsker at bade og lege i vand, og så er det jo helt perfekt at kunne give dem noget smart og moderigtigt badetøj på. Når børnene har dette på, kan de plaske og sjaske med vand alt, hvad de har lyst til, for så må de gerne blive våde. Badetøj tørrer hurtigt og er derfor perfekt til vandleg.

Når vejret er varmt er badetøj også en god beklædning for barnet. Det giver luft til kroppen og hjælper med til at afkøle barnet. Det er dog vigtigt at huske på, at barnet ikke beskyttes mod de skadelige uv-stråler, når de har “almindeligt” badetøj på. Børnene skal derfor dækkes med solcreme og så vidt muligt opholde sig i skyggen, især i middagsheden mellem kl. 12 – 15.

Ønsker man fuld uv-beskyttelse skal man ikke vælge “almideligt” badetøj som badedragter, bikinier og badeshorts. Man skal istedet vælge en uv-dragt, som er lavet til at beskytte barnet mod de skadelige ståler. Vi har tidligere på siden skrevet om uv-dragter og vil derfor ikke nævne disse dragter under denne artikel. Er man interesseret i en uv-dragt til sit barn, kan artiklerne findes her: og her:

Badetøjet kan købes i utroligt mange styles og designs. Stort set alle børnetøjsmærker laver badetøj til børn. Pga. det store sortiment er derfor nemt at finde lige præcist det badetøj man selv og barnet kan lide, uanset om man er til de viste smarte dragter herover, eller vælger badetøj med kendte figurer som f.eks. Hello Kitty.

Badetøj til børn kan købes i børnetøjsbutikker og stormagasiner over hele landet. De kan også købes online, som f.eks. her:


Gå til tilbudet her: