Flyverdragter til børn

Gå til tilbudet her:

Efter en dejlig, varm og lang sommer er efteråret over os, og tiden til flyverdragter til børn nærmer sig.

Det er så småt på tide at få kigget i skabe og skuffer og få fundet vintertøjet frem og se, hvad børnene kan passe af sidste års vintertøj. Så man kan være klar til kulde og sne.

De fleste børn vokser jo utroligt hurtigt, så det er de færreste, der kan passe flyverdragterne fra sidste år. Og så skal der jo “desværre” købes nye. “Desværre” fordi det jo altid er fedt, at få lov til at kigge efter fedt tøj til sine børn.

Her på siden er vi i hvert fald begejstrede for dette års udvalg af de fede flyverdragter til børn, som både sørger for at børnene er varme og moderigtige at se på.

Vi har her valgt at vise et lille udvalg af de fede flyverdragter til børn. 5 til drengene og 5 til pigerne af mærker fra bl.a. Molo, Ej Sikke Lej, Småfolk og Danefæ:

Flyverdragter til børn - Danefæ drengflyverdragter til børn - Ej Sikke Lej drengFlyverdragter til børn - Molo drengFlyverdragter til børn - Reima drengFlyverdragter til børn - Småfolk dreng

Flyverdragter til børn - Danefæ pigeFlyverdragter til børn - Racoon pigeFlyverdragter til børn - Småfolk pigeFlyverdragter til børn - Molo pigeFlyverdragter til børn - Ticket To Heaven pige

 Flyverdragter til børn i alle aldre

Flyverdragter fås til både små og større børn. De fås samtidigt i et stort udvalg af farver, mønstre, prisklasser og kvaliteter, så det er muligt at finde lige præcis den flyverdragt, der passer til barnets behov.

Før man køber en flyverdragt er det en god idè at sikre sig, at den er både vind- og vandtæt samt varm, så barnet kan holde varmen også i det koldeste frostvejr. Det er endvidere en god idé at købe en model, der sikre barnet en god bevægelsesfrihed, så barnet ikke bliver hæmmet motorisk, når dragten er på. Det er også værd at huske på, at det er mørkt i mange timer om vinteren. Reflekser på flyverdragten er derfor en god idé, så barnet ikke bliver overset i trafikken.

Til de mindste børn anbefales en flyverdragt med dobbelt lynlås, da dette gør det nemmere at hjælpe barnet dragten på. De større børn tager selv dragten af og på, og de anbefales derfor en flyverdragt med kun en lynlås.

Flyverdragter til børn kan købes mange steder, bl.a. her:, hvor der også er god mulighed for at købe tilbehør til flyverdragten som f.eks. matchende luffer, huer osv.


Gå til tilbudet her: