Tilbud på Molo børnetøj, udsalg af Molo børnetøj

Gå til tilbudet her:

Så er julen forbi og udsalget af populære mærker som f.eks. Molo begyndt. For de fleste har julen været en dejlig, hyggelig og spændende tid fyldt med forventningens glæde og familiehygge. Januar måned kan derfor hurtigt føles kold, tom og trist, når nu alt det sjove er forbi. Men sådan behøver det ikke at være, da januar jo heldigvis også betyder udsalg og billige priser på lækkert børnetøj.

Molo - bluse med print af skovens dyrMolo - bluse med prærie printMolo - body med kolibri print

 

Èn af de lækre og populære børnetøjsmærker som lige nu er på tilbud er Molo. De fantastiske og farverige prints begejstrer de fleste, både børn og voksne.

Molo børnetøj

Molo er et dansk børnetøjsmærke, der startede op i 2003. Lige fra start har det været et populært børnetøjsmærke både blandt børn og forældre. Tøjet har derfor hurtigt fundet vej til mange børns garderober, hvor det hver dag bringer lykke og glæde. Tøjet taler til barnets fantasi ved hjælp af de fine, smarte farverige og eventyrlige prints, som mange af Molos designs er pyntet med. Farverne er klare og glade og gør det nemt for barnet at vise, hvem det er.

Molo er god kvalitet

Børnetøj fra Molo laves i en utrolig god og lækker kvalitet, som enhver forælder vil elske at putte sit barn i. Tøjet garanterer, at barnet har bevægelsesfrihed til at lege og røre sig, så barnet kan udvikle sig og vokse, som det skal. Tøjet er endvidere slidstærkt og kan holde til at blive vasket igen og igen.

Molo til de mindste og de lidt større

Molo laves primært til børn i alderen 0 – 12 år. Mærket laves i mange forskellige prints med et moderne look. Uanset hvilket stykke tøj man mangler til sit barn, så har Molo det,  om det så drejer sig om en body, undertøj, bukser, bluser, sengetøj eller overtøj. Molo er derfor både for de helt mindste,  og for de lidt større børn.

 

Gå til tilbudet her: