Bobles tumledyr – tilbud på bobles tumledyr

Gå til tilbudet her:

Bobles er et af de legetøjsmærker, som er blevet meget populær de seneste år. Både i private hjem og offentlige steder såsom biblioteker, er det ikke ualmindeligt at finde mindst et stykke bobles legetøj.

Bobles - elefantBobles - fiskBobles - krokodille

Bobles og børns motorik

Der er flere grunde til, at Bobles er et populært stykke legetøj. Hvert eneste stykke er designet til at være både smart, funktionelt og appelerende til børns fantasi og motoriske udfoldelse. Alle Bobles tumledyr er lavet i et smukt design, så forældre kan holde ud af se på dem, selvom de skulle befinde sig i stuen. Samtidig udfordrer dyrene børnenes fantasi og giver dem mod på at udfordre sig selv motorisk.

Bobles er praktisk og vedligeholdelsesvenligt

De sjove tumledyr er ikke bare gode for børnenes motoriske udvikling. De er også dejligt nemme at holde rene. Skulle barnet kommet til at spilde mad eller drikkevare på dem, sker der ikke noget ved det. Tumledyrerne kan nemt tørres af med en våd klud, hvor man kan fjerne evt. snavs.

Materialet er fast, men stadig eftergivende, så børnene ikke slår sig på dem. Samtidig kan de derfor også holde til en del, da de ikke lige sådan kan gå i stykker. Alle Bobles tumledyr har flere anvendelsesmuligheder. Afhængigt af hvilket dyr man vælger, kan de vippe, trille, siddes på, gås på og meget mere. Kun barnets fantasi sætter grænsen. Tumledyrerne er derfor en rigtig god investering, da de kan bruges gennem flere år, som barnet vokser op og øger sin motoriske formåen og fantasi.

Bobles fremstilles med god samvittighed

Alle produkter fra Bobles fremstilles på en samfundsbevidst måde med omtanke for miljøet, de mennesker som udfører arbejdet ligesom at det bliver kontrolleret at der ikke benyttes børnearbejdere. Tumledyrerne er alle uden giftstoffer og phatalater og kan derfor bruges af børn uden risiko for at de bliver udsat for skadelige virkninger.

Skulle du få lyst til at glæde dit barn med en af de fantastiske tumledyr fra Bobles store sortiment, forhandles de i mange af de større børneudstyrskæder samt på utallige webshops på nettet. Feks. her:


Gå til tilbudet her: