Bobles elefant i blå, lilla, jade og rosa

Gå til tilbudet her:

Bobles elefant er et af de tumledyr, som er utroligt populær i øjeblikket. Det er et meget alsidigt stykke møbel/legetøj, da det kan bruges på mange forskellige måder.

Bobles elefant blåBobles elefant lillaBobles elefant jade Bobles elefant rosa

Bobles elefant er elsket blandt børn og voksne for dets mange muligheder. Det lille barn kan bruge elefanten som vippedyr, mens det lidt større barn kan stå på den og balancere. Samtidigt kan tumledyret bruges som f.eks. en stol eller et klatremøbel, hvor der kan kravles både over og under. Alt sammen noget der udfordrer og styrker barnets motoriske udvikling og fantasi.

Det anbefales, at barnet skal være 6 måneder, før det begynder at lege med Bobles elefant. Som med alle andre Bobles tumledyr, så er den helt fri for giftstoffer og andre skadelige stoffer, det er derfor helt trygt og sikkert at lade barnet lege med den. Tumledyret er lavet i en rigtig god kvalitet, der sikrer, at den kan holde til at blive leget med gennem mange år. Den er endvidere nem at rengøre og er derfor også meget praktisk.

Bobles elefant findes i fire smarte og friske farver, der bare indbyder til mange timers sjov leg: blå, lilla, jade og rosa.

Gå til tilbudet her: