Lego – legoklodser tilbud

Gå til tilbudet her:

Hvis du mangler en gaveidé til dit eller et andet barn, så er lego et godt bud. De fleste børn elsker at bygge med de farvestrålende klodser, der kan sættes sammen på et utal af måder.

Lego - kasse med legoklodserLego - City Politi 4 i 1Lego - klodser og tilbehør i pink

Lego laves af et stort, dansk legetøjsfirma som i de sidste 60 år har haft de små klodser på markedet. Oprindeligt lavede firmaet kun trælegetøj, men har i de sidste 40 år kun koncentreret sig om at udvikle og sælge klodser. En af de ting, der gør klodserne smarte og utroligt populære er, at de kan bruges igen og igen. En leg med lego bliver aldrig kedelig, da klodserne kan sættes sammen på utroligt mange måder. Samtidig kan de fleste af klodserne passe sammen, uanset hvilken æske de oprindeligt kommer fra. Der kan derfor skabes alverdens konstruktioner med lego, hvilket taler lige til børnenes fantasi. Klodserne er endvidere utroligt holdbare og kan nærmest gemmes fra generation til generation, hvilket gør lego til et rigtig godt køb også fra et økonomisk aspekt.

Lego til børn i alle aldre

De farverige klodser er populære hos de fleste børn uanset alder. Selv helt små børn ned til 1-års alderen er glade for klodserne. Der findes utroligt mange serier inden for lego, der henvender sig til forskellige alderstrin og til enten piger, drenge eller begge. Børnene kaster som regel først deres kærlighed på de lidt større Dubloklodser, der er lettere at sætte sammen end de helt små legoklodser. Der findes utroligt mange forskellige pæsker med dubloklodser, der vil begejstre både piger og drenge. Dubloklodserne er til børn fra ca. 1 – 5 år. Når børnene bliver omkring 4 år, så er de ved at være klar til lego classic. Disse klodser er stadig relativt store og er til de børn, som stadig har behov for at udvikle deres koordineringsevner og motorik. Fra omkring 5 års alderen er børnene ved at være klar til lego city. Nu er klodserne ved at være almindelig små legoklodser, og der findes utroligt mange æsker at vælge imellem.

Lego udvikler hele tiden nye typer af klodser og æsker. Klodserne henvender sig derfor alle til forskellige alderstrin, hvortil de sidste stopper ved omkring 14-års alderen.

Det er derfor tydeligt, at uanset barnets alder, så går man ikke ved siden af med en æske lego.


Gå til tilbudet her: