Gummistøvler til børn, billige gummistøvler

Gå til tilbudet her:

Når efterårsvejeret kommer over landet med regn og våde dage, så er det godt at have et par gummistøvler til børn. Gummistøvler til børn er gode at have både i dagplejen/vuggestuen, børnehaven og derhjemme, da de muliggør at barnet kan lege ude trods det våde vejr.

Gummistøvler til børn - Celavi lilla med zig zagGummistøvler til børn - Molo sort med neongrøn Gummistøvler til børn - Småfolk grøn

De fleste børn elsker at lege i vand, og gummistøvler til børn beskytter effektivt mod fugt og vand, og holder de små fødder tørre og varme, uanset hvor mange og hvor dybe vandpytter barnet hopper i. Ofte er støvlerne barnets foretrukne sko, da de er nemme at komme i og derfor muliggør at selv helt små børn kan tage dem på selv uden hjælp.

Smarte gummistøvler til børn

Der var engang, hvor der nærmest kun fandtes gule eller armygrønne gummistøvler, og hvor man kun kunne vælge hvilken størrelse, man ville have dem i. Dette har heldigvis ændret sig, og idag findes der rigtig mange smarte gummistøvler til børn. Støvlerne findes i mange farver, så uanset om barnet er til rød, blå, gul eller sort, så er udvalget stort. Mange gummistøvler til børn har nu om dage også smarte mønstre, som kan begejstre både børn og forældre. Der findes samtidig også styles til både piger og drenge, hvilket er med til at gøre, at børnene elsker at gå med deres gummistøvler og vise dem til deres venner.

Gummistøvler til børn er praktiske

Når børn leger udenfor, er de ofte gode til at gøre dem selv beskidte. De fleste har nok oplevet at sende et nyvasket barn med fint rent tøj på ud for at lege, bare for at modtage et beskidt barn retur fyldt med jord, græs og sand. Her er der endnu en positiv ting ved gummistøvler til børn. Udover at holde barnet tør, er de også nemme at vaske rene igen. De skal blot tørres af med en våd klud, og så ser de fine ud igen – nemt og praktisk!

Når vejret bliver koldere kan det anbefales at give barnet et par uldstrømper på i gummistøvlerne, så fødderne holdes varme. Man kan endvidere også med fordel købe et par af de smarte gummistøvler til børn med foer.

Gummistøvler til børn - CeLaVi sort med blomster Gummistøvler til børn - Ticket To Heaven regnbuestribetGummistøvler til børn - CeLaVi sort med grå striber

Gå til tilbudet her: