Hollys – Hollys udsalg – Hollys børnetøj

Gå til tilbudet her:

Når man snakker moderigtigt børnetøj, så kommer man ikke udenom det smarte børnetøj fra Hollys. Kendetegnende med det karakteristiske kløver, er Hollys børnetøj blandt de flestes favoritter, når de skal vælge tøj til børnene.

Hollys heldragt hvid med brunHollys - Langærmet t-shirt lavendelHollys - Kortærmet body hvid grøn

Hollys er et dansk design, der har lavet det fine børnetøj siden 2002. Hollys er både til små babyer og til de større børn, til piger og drenge. Alle designs er prydet med den let genkendelige lykkebringende kløver, der kan være både lille eller stor. Tøjet findes i mange forskellige farver, og der er derfor noget for enhver smag. Uanset om man er på udkig efter en dejlig, blød heldragt med god pasform til den lille ny baby eller er ude efter en smart hættetrøje til det større barn, så finder man det hos Hollys.

Hollys – også andet end børnetøj

Har man så fået købt stort ind af Hollys børnetøj, men stadig ikke fået nok af det fine kløver, så er der hjælp på vej. Hollys er nemlig også andet en børnetøj. Der produceres nu også f.eks. sengetøj med det fine kløverdesign. På den måde kan barnet både være moderigtigt i sit nattøj og også ved hjælp af sin dyne. Sengetøjet findes både i baby, junior og voksenstørrelse, så selv mor og far kan være med på moden, når det kommer til sengetid. Alle sengesæt er lavet af 100% bomuld (Oekotex Standard 100), så både børn og voksne kan sove næsten uden kemikalierester.

Selv ved spisetid kan barnet være smart, da Hollys også designer både kopper og tallerkner – selvfølgelig både i pige- og drengefarver. Tallerknerne laves både som “almindelig” og som dybe tallerkner, så der er noget til alt slags mad.

Der er derfor mange muligheder, hvis man som mange andre er vild med Hollys smarte design der også byder på både god pasform samt rigtig god og holdbar kvalitet. Tøjet kan købes i udvalgte børnetøjsbutikker samt forskellige netbutikker.


Gå til tilbudet her: