Småfolk – Småfolk udsalg

Gå til tilbudet her: 

Skal barnet klædes smart på, så er tøj fra Småfolk blandt de flestes favoritter. Tøjet med de farvestrålende mønstre er blandt det meste populære børnetøj herhjemme.

Småfolk - kjole med elefanterSmåfolk - Off-white med multi æbleSmåfolk - body med påfugle

Småfolk er et dansk mærke, startet i 2005 af Tana Kretzschmer. En stor del af Småfolk kollektionen er Økotex mærket, hvilket betyder, at man som forbruger er sikret mod, at tøjet indeholder skadelige stoffer, og at man som forælder derfor med god samvittighed kan give barnet tøjet på. Småfolk er dejligt blødt for barnet af have på, da det er lavet af en kombination af bomuld og lycra. Dette gør samtidigt tøjet meget smidigt og elastisk og meget behageligt for barnet at have på, da det giver gode bevægelsesmuligheder. Tøjet er som nævnt ovenfor, farverigt og fyldt med sjove, glade, fantasifulde mønstre, der indbyder til samtaler og udfordrer barnets fantasi.

Småfolk er generelt alderssvarende, skønt bukserne generelt er store i størrelsen.

Småfolk er til børn i alle aldre, lige fra babyer til de større skolebørn. Udover tøj så laver Småfolk også bl.a. puslepuder, ammepuder, soveposer, håndklæder, sengerande og sengetøj.

Godt råd til at holde på Småfolk farverne

Mange har gennem tiderne bemærket, at Småfolk har en tendens til hurtigt at få vaskefnuller og tabe farverne efter kun få vaske. Dette er jo ikke så fedt, da tøjet så hurtigt kommer til at se gammelt og forvasket ud. Der findes dog et tip, som mange har haft gode erfaringer med. Man tager en balje med vand og fylder eddike i den (ca. halv af hvert), putter det ønskede Småfolk tøj ned i baljen og lader det stå natten over. Dagen efter vaskes tøjet (Småfolk anbefaler, at det vaskes på 30 grader). Eddiken skulle binde farven til tøjet og forhindre, at tøjet ser slidt og brugt ud med det samme.

Småfolk kan købes i mange børnetøjsforretninger landet over samt på rigtig manger netshops. Det er derfor nemt at få fat på det smarte, lækre børnetøj som med garanti også vil begejstre barnet.


 

 Gå til tilbudet her: