Playmobil – playmobil tilbud

Gå til tilbudet her:

De fleste børn elsker at lege med playmobil. De mange forskellige figurer taler til børnenes fantasi og garanterer mange timers god og fri leg, uanset barnets alder.

Playmobil - PiratskibPlaymobil - PrinsesseslotPlaymobil - Vulkan med dinosaur

Playmobil blev udviklet at Hans Bech i 1970’erne. Det tog ham 3 år at udvikle legetøjet. I løbet af den tid eksperimenterede han bla. med at udvikle et legetøj, som var fleksibelt og som kunne være i en barnehånd. Endvidere gav han legetøjet ansigtsudtryk som mindede om de ansigter, som børn selv tegner. Legetøjet kom med på en legetøjsudstilling i Nürnberg i 1974, og Playmobil blev her et stort hit. I første omgang blev det solgt til Holland, men allerede året efter blev til solgt til mange andre lande og har siden da været en stor succes.

Playmobil ikke som Lego

Playmobil bliver ofte sammenlignet med Lego, som har mange af de samme legetøjsserier som Playmobil. Bla. har begge mærker både serier med middelalder, western og pirater. Der er dog store forskelle på de 2 slags legetøj. Legofigurerne og legoklodserne er hårde og kan sættes sammen på kryds og på tværs, uanset hvilken serie eller æske de kommer fra. Playmobilfigurerne er derimod mere bøjelige. Samtidig er det mere beregnet til, at børnene leger særskilt med de bestemte serier som findes indenfor mærket.

Sjovt nok viser det sig ofte, at barnet helst vil lege enten med Playmobil eller med Lego. Det afhænger helt af barnets temperament og humør.

Playmobil er for alle

Playmobil er for alle børn uanset, om de er piger eller drenge. Der findes utroligt mange forskellige serier inden for mærket, så der er noget for enhver smag. Uanset om man søger Playmobil til en dreng, der er vild med pirater, eller cowboys eller om man søger det til en pige, som er glad for prinsesser. Playmobil har det hele, og der kommer hele tiden nye serier og tilføjelser til. Dette legetøjsmærke er lavet i en utrolig god kvalitet, så legetøjet holder år efter år og kan nemt gå i arv til yngre søskende eller gemmes til børnene selv får børn.

Playmobil er derfor en rigtig god investering som vil bringe meget glæde og sjov til det heldige barn, som får det foræret.


Gå til tilbudet her: