Hollys body

 Gå til tilbudet her:

En Hollys body er ensbetydende med en blød, lækker body i god kvalitet. Er du på udkig efter en god body til dit barn, så kan det anbefales at prøve én fra Hollys.

Her på siden er vi vilde med tøjet fra Hollys, og vi har derfor udvalgt 8 lækre bodyer, som vil være et godt valg til det lille barn. 4 til pigerne og 4 til drengene.

Til pigerne har vi valgt følgende:

Hollys body - pinkHollys body - pige kortærmetHollys body - pige langærmetHollys body - lilla

Til drengene har vi valgt disse:

Hollys body - lys blåHollys body - kortærmet drengHollys body - blåHollys body - grå

Bodyerne er både smarte og praktiske – de sørger for, at barnet ikke “skiller” på maven og sørger samtidigt for, at barnet ser smart og moderigtig ud. Alle de viste bodyer er lavet i den utroligt gode kvalitet, som er kendetegnende for Hollys børnetøj. Hollys børnetøj kendes på den lykkebringende kløver, som laves i både store og små designs.

Så mangler du en body eller 2 til dit barn, så prøv én fra Hollys. Vi er sikre på, at du vil være glad for dit valg, når du først har oplevet den gode kvalitet og pasform. Er du på udkig efter andet børnetøj end bodyer, så kan Hollys også hjælpe med det. Hollys tilbyder et bredt sortiment af smart børnetøj fra yderst til inderst.

Hollys bodyer og børnetøj kan købes i børnetøjsforretninger samt online, som f.eks hos deres helt egen webshop:


Gå til tilbudet her: