Krutter børnetøj

Gå til tilbuddet her:

Krutter børnetøj er på mange forældres liste over det mest ønskede tøj til deres børn. Det danske børnetøjsmærke stormer ligenu frem på markedet med mere og mere succés. Forældrene elsker de fede designs, og børnene er vilde med de sjove applitationer og mønstre på tøjet.

Krutter børnetøj - spencerKrutter børnetøj - bukserKrutter børnetøj - body

Krutter børnetøj kom frem for første gang i 2006 og er startet at Birgitta Sonn. Tøjet er stærkt inspireret af moden i 1970’erne og 1980’erne og har derfor et lækkert retro look, der bringer minderne tilbage fra forældrenes egen barndom.

Krutter børnetøj er god kvalitet

Krutter børnetøj er især elsket for de lækre og indbydende designs, som især består af friske, iøjenfaldende farver og sjove applikationer af f.eks. dyr og køretøjer. Tøjet fremstilles altid af kvalitetsmaterialer, som især består af velour, fløjl og deminstoffer. Tanken bag Krutter er nemlig, at tøjet skal være behageligt og dejligt for barnet at have på og motivere børnene til leg og udfoldelse. Derfor skal tøjet ikke klemme eller stramme nogen steder. Krutter børnetøj er samtidig øko-tex mærket, og det garanteres derfor, at tøjet ikke indeholder stoffer, som er sundhedsskadelige for barnet.

Meningen bag tøjet er, at det skal være praktisk og noget barnet kan vokse i. Bukserne er derfor lavet lange med blød bukseelastik. Kjolerne kan efterfølgende bruges som tunikas og hagesmækkene er 100 % vandtætte.

Hvem kan gå med Krutter børnetøj?

Krutter børnetøj er til både drenge og piger. Indtil for nylig har det kun været til børn fra 0 – 6 år, men fra august 2012 blev der introduceret en kollektion til børn fra 6 – 9 år, så de lidt ældre børn nu også kan være med på moden.

Er man som så mange andre fristet af de fede designs, så kan tøjet købes i mange børnetøjsbutikker samt gennem rigtig mange webshops. Det behøver derfor ikke være besværligt, at holde ens barn opdateret på den seneste, smarte mode.


Gå til tilbudet her: