Flyverdragt fra Hummel og Molo

Gå til tilbudet her:

Så nærmer kulden sig og det betyder at tiden er inde til at købe dette års flyverdragt. Sommeren er på retur og det koldere vejr melder sin ankomst. Det er derfor nu, at årets vintertøj til børnene skal vælges.

Flyverdragt fra MoloHummel flyverdragt

Flyverdragt fra Hummel

Hummel er pt et af de bedst sælgende tøjmærker indenfor børnetøj. Dette gælder også mht vintertøj.  Hummel byder også dette efterår/vinter på flotte og farverige prints med det genkendelig Hummel logo. Den fine bi og det klassiske design har fået en ny fortolkning som vil vække lykke hos både forældre og børn. Farverne er flotte og friske og indbyder til udendørs leg. Hummel vintertøj er både til drenge og piger og findes derfor i farver, der passer alle. Det gælder blot om at vælge hvilken stil og farve man helst vil have. Med en Hummel Flyverdragt er man sikret, at barnet er klædt både smart og kvalitetsmæssigt godt på.

Flyverdragterne fra Hummel er lavet af den bedste kvalitet. De har en høj vandtæthed og sørger derfor for at barnet holdes tørt og varmt i selv den tykkeste lag sne.

Flyverdragt fra Molo

Ligesom Hummel er Molo også er af de bedste sælgende indenfor børnentøj. Tøj fra Molo er sjovt, spændende og fyldt med fine detaljer. De spændende farvekombinationer, kendte stjerner og fantstiske prints gør tøjet populært hos de fleste, og børnene elsker at have det på. Dette gælder også flyverdragterne, som er produceret i Molos vanlige høje kvalitet.

Molo flyverdragten er dette efterår/vinter lavet i mange forskellige farver og designs. Der er derfor mange at vælge imellem uanset om man er på udkig efter en flyverdragt til en pige eller dreng. Pasformen er i top og alle flyverdragter holder børnene tørre og varme i det kolde vintervejr. De friske farver har endvidere den bonus, at de gør barnet lettere at se i trafikken.

Molo flyverdragt drengHummel flyverdragt pige

Gå til tilbudet her: