Bøger for børn – højtlæsning – børnebøger


Gå til tilbudet her:

Mange forældre er hele tiden på udkig efter gode bøger for børn. Både bøger til højtlæsning og bøger som barnet selv kan sidde med.

Pinocchio bog Pippi LangstrømpePostmand Per

 

De fleste børn elsker at få læst en historie og for mange er højtlæsningen en fast del af det daglige putteritual inden sengetid. Der har for nyligt været meget fremme om de positive effekter, det kan have, hvis man dagligt laver højtlæsning af bøger for børn. Undersøgelser har vist, at højtlæsning er med til at styrke børns udvikling af talesproget, læse- og skrivefærdigheder. Under højtlæsningen får børnene mulighed for at spørge ind til historien og selve snakken omkring denne, er med til at øge barnets sprogforståelse og dermed styrke barnets udvikling. De fleste forældre – og børn – vil nok også kunne pege på endnu en positiv effekt af højtlæsningen. Nemlig den hyggestund det ofte medfører, når barnet hører sine forældre læse bøger for børn.

Mange muligheder af bøger for børn

Er man endnu ikke kommet igang med at læse for sine børn, så er det bare med at komme igang. Mulighederne for at finde gode bøger for børn er mange. Der bliver hele tiden skrevet nye historier, og mange har sikkert også gemt ynglingsbøgerne, fra da de selv var børn. Det vigtigst er, at man skaber en hyggestund sammen med barnet. Det gælder derfor om at sørge for, at man ikke bliver forstyrret, mens man læser. Barnet vil elske at have sin forælders fuldeopmærksomhed uden forstyrrelser fra hverken tv eller mobiltelefon.

De gode gamle bøger for børn

De fleste husker nok endnu, hvad deres egen ynglingsbog handlede om, dengang de selv var børn. Ofte var det den samme historie, der blev læst igen og igen. Hvis man gerne vil give sine børn, den samme oplevelse man selv havde som barn, er der nu mulighed for det. Skulle man ikke være en af de heldige, der har haft mulighed for at gemme ynglingsbogen, er der nu mulighed for at købe bøger for børn fra dengang man selv – eller bedstefar – var ung. På denne måde kan man dele en elsket historie med sit barn, der vil synes, det er sjovt, at læse den samme bog, som mor eller far gjorde på samme alder. Mulighederne er mange – det er bare om at gribe dem.

 

Billige bøger for børnCars bogPeter Plys

 

Gå til tilbudet her: