Termotøj til børn, termotøj baby

Gå til tilbudet her: 

Sommeren er snart forbi, og det er derfor tid til at kigge på årets termotøj til børnene. Der findes et væld af smarte modeller og farver, det er derfor nemt at finde et sæt, som både forældre og børn kan lide.

Termotøj - Mikk-Line Mørk PinkTermotøj - Mikk-Line aquagrønTermotøj - Ej Sikke Lej Lilla

Fordele ved termotøj

Der er utallige fordele ved at klæde sit barn på i termotøj. Det bruges normalt i de perioder, hvor vejret er for koldt til sommerjakker, men for varmt til vintertøj. Det er derfor rigtig godt at bruge termotøjet om efteråret og det tidlige forår. Termotøj sikrer, at dit barn har en behagelig kropstemperatur, mens det er udenfor. Du kan derfor trygt sende dit barn ud og lege, selv om vejret er køligt, for dit barn holdes dejligt varmt i termotøj, uanset om barnet løber rundt eller sidder i en sandkasse. Skulle barnet blive varmt, mens det leger, sker der ikke noget ved det, da tøjet tillader kroppen at ånde. Barnet holdes derfor fortsat dejligt varm.

Tøjet er lavet i lette materialer og pasformen er god. Det er nemt for barnet selv at tage tøjet af og på. Skulle vejret være ekstra koldt, kan der sagtens være plads til en ekstra trøje inde under jakken. Samtidigt fylder overtøjet ikke mere, end at det også er muligt, at tage regntøj på udenover, hvis der skulle være behov for det.

Termotøj er ofte i høj kurs i børnehaver og hos dagplejere. Dette fordi at tøjet passer godt til udentøjsaktiviteter. Overtøjet er vindtæt og slidstærkt og kan derfor holde til børnenes leg på legepladsen.

Termotøj også til baby

Som nævnt i starten, så findes termotøjet i mange farver og mange designs. Det gælder blot om at vælge den style og det mærke, man bedst kan lide. Mange forældre er i tvivl om, hvorvidt de kan købe termotøj til deres baby, og her er svaret ja. Det findes i mange tilfælde helt ned til str. 74, så selv det lille barn kan nyde fordelene ved det praktiske termotøj. Forældre kan derfor sagtens sende både deres dagpleje/vuggestue-, børnehave- og skolebarn afsted, da alle har mulighed for at blive holdt dejlig varm på de kølige og fugtige dage.


 Gå til tilbudet her: