Økologisk børnetøj, økologisk tøj til børn

Gå til tilbudet her:

Der var engang at økologisk børnetøj var kedeligt at se på. Det fandtes kun i hvidt eller andre neutrale farver og havde derfor svært ved at konkurrere med andet ikke økologisk børnetøj. Men sådan er det ikke længere. Økologisk børnetøj findes nu i mange farvestrålende varianter, både i uld, bomuld og andet materiale.

Økologisk børnetøj - Katvig heldragtØkologisk børnetøj - Katvig bluseØkologisk børnetøj - Katvig flagrække

Hvorfor vælge økologisk børnetøj?

Der er mange gode grunde til at vælge økologisk børnetøj til dit barn. Hverdagen er for de fleste børn fyldt med kemiske og hormonforstyrrende stoffer, som bl.a. kan medvirke til at barnet udvikler allergi og overfølsomhed overfor bl.a. parfume. Mange af disse kemiske og hormonforstyrrende stoffer sidder ofte i tøjet. Man kan vælge at vaske tøjet før brug, hvilket fjerner nogle af de kemiske stoffer. Det mest sikre, hvis man ønsker kemi-frit tøj, er dog at købe børnetøjet økologisk. På denne måde reducre man antallet af kemikalier barnet kommer i kontakt med, samtidig med at man forbedre betingelserne for naturen.

Hvor finder man økologisk børnetøj?

Da økologisk børnetøj bliver mere og mere almindeligt, er det forholdsvist nemt at finde. Man kan købe det i de fleste børnetøjsbutikker, samt over nettet. Et af de mærker som har fået øjnene op for økologi, er det populære børnetøjsmærke Katvig. Katvig fremstiller deres økologiske børnetøj af 100% bomuld og genbrugspolyester fra brugte plastikflasker. De garanterer, at tøjet er fri for skadelige stoffer og fremstillet på en skånsom måde. Man kan derfor sagtens som forælder klæde sit barn smart og moderigtigt på, selvom man samtidig tænker på barnets helbred og naturen. Ønsker man at putte barnet til sovetid med god samvittighed, kan dette også sagtens lade sig gøre. Katvig fremstiller også sengetøj i 100 % økologisk bomuld. Så kan barnet sove trygt og godt uden at forældrene skal bekymre sig om at skadelige, kemiske stoffer.

Ovenstående vedr. Katvig er blot ét eksempel på et børnetøjsmærke som er økologisk bevidst. Der findes mange andre børnetøjsmærker, som også er økologiske. Det er derfor muligt at finde økologisk børnetøj til enhver smag. Det er bare om at komme ud og kigge i butikkerne eller at søge på nettet.

Gå til tilbudet her: