Rubens barn dukker

Gå til tilbudet her:

Rubens barn dukker er utroligt populære dukker. De fleste børn elsker dukkernes søde og venlige ansigter som indbyder til omsorg.

Rubens barn - Meyia storRubens barn - Emil lilleRubens barn - Molly

Hvad er Rubens barn dukker?

Rubens barn dukker er blevet produceret siden 1995. Kvinden bag er den svenske designer Ewa Jarnskog. Serien af dukker er navngivet efter hendes far Ruben.

Rubens barn dukkerne er syet af nøje udvalgte materialer som bl.a. dejligt, varmt fleece. Det specielle ved dukkerne er bl.a. at hver dukke har et unikt præg som bl.a. kommer ved de håndbroderede detaljer som f.eks. ved øjnene og den håndsyede mund. Disse ting giver hver enkelt dukke sin helt egen udstråling og sjæl.

Hvad er specielt ved en Rubens barn dukke?

Der sker noget helt specielt, når et barn får en Rubens barn dukke i armene for første gang. Dukkens intense blik og faste form stimulerer barnens omsorgsgen, fantasi, berøringssans og leg. Dukken virker levende og indbyder til, at barnet drager omsorg for den.

På grund af de håndsyede ansigter og intense blikke ser Rubens barn dukkerne venlige ud og indbyder til øjenkontakt og empati med deres intense blik. En dukke fra Rubens barn kan derfor være en rigtig god gaveidé til et barn, som skal være storesøster eller storebror, fordi det giver barnet mulighed for at øve sig på at drage omsorg for et mindre barn.

På grund af dukkens unikke træk, har det vist sig at den har en tryghedsskabende indflydelse på mennesker som f.eks. lider af demens. De benyttes derfor mere og mere som terapidukke på flere plejehjem og omsorgscentre for demente.

Endnu en god ting ved en Rubens barn dukke er, at man ikke skal være bekymret for at de små børnefingre gør den beskidt. Dukken er nemlig nem at holde ren. Den kan vaskes i vaskemaskine på 30 grader, så den kan krammes igen og igen uden at forældrene skal bekymre sig om bakterier og snavs.

Mange Rubens barn dukker at vælge i mellem

Rubens barn tilbyder et stort udvalg af dukker, så man kan finde den helt rigtige. Dukkerne laves i forskellige størrelser, nationaliter og farver. Der findes også mange forskellige tøjsæt, så der er noget at veksle imellem.

Rubens barn dukken kan købes i udvalgte legetøjsforretninger, babyudstyrsforretninger og online som f.eks. her:


Gå til tilbudet her: