Børnevenlig ferie

Gå til tilbudet her:

Sommerferien er over os. Lange arbejdsdage på indelukkede kontorer er snart forbi, og friheden med afslapning sammen med familien nærmer sig. Mange har allerede sommerferie, mens andre må vente lidt endnu.

Det store spørgsmål i ferietiden er altid, hvad man skal finde på. Mange vælger at rejse udenlands, hvor det ofte er de sydlige lande, der trækker. Andre foretrækker at blive i Danmark. Dette er ofte valget for de mange børnefamilier i Danmark.

Tilbud for børnefamilier

 

Ferie i Danmark

Sommerferien i Danmark byder ofte på vekslende vejr, der både kan byde på dejligt varme temperaturer, der indbyder til badning og isspisning. Men bestemt også for mulighed for regn og indendørsaktiviteter.

Afholdelse af sommerferien i Danmark byder på oplagte muligheder for at nyde den smukke natur, som vores land byder på. De fleste børn elsker at opholde sig i naturen, og børnene vil derfor være begejstrede for at bruge en del af sommerferien på at gå rundt i naturområder og nationalparkerne. Især ferie ved stranden vil nok vække glæde hos børnene uanset alder. Her kan de helt små bygge flotte sandslotte og soppe i vandet, mens de lidt ældre kan svømme i vandet og ligge og nyde solens stråler. Skulle en tur til stranden friste, kan det oplyses, at der i 2012 er hele 235 strande, der kan hejse det blå flag, der viser, at stranden har en høj vandkvalitet, en klar og tydelig miljøinformation samt gode udenomsfaciliteter og fokus på badesikkerheden.

Ferie med børn

Udover oplevelser i naturen byder ferie i Danmark på et utal af muligheder for sjov for både børn og voksen. Sommerferien byder på en oplagt mulighed for bl.a. at se nogle af landets cirkusforestillinger, eller en af de mange forlystelsesparker, som findes landet over. Skulle hverken cirkus eller forlystelsesparker friste, så findes der et væld af andre muligheder for, hvordan man kan tilbringe sin ferie i Danmark både ved solskin og regnvejr. Mangler du idéer til hvordan ferien skal tilbringes, er det her muligt at blive inspireret til en masse gode, underholdende timer sammen med familien.

Gå til tilbudet her: