Personlige gaver til børn

Gå til tilbudet her:

Dét at være gravid er for de fleste en dejlig, forunderlige og glædelig tid fyldt med tanker om det kommende barn. Når de små spark mærkes i maven, bringer det ofte den kommende mor i en tilstand af lykke, og ventetiden kan være svær at udholde. Når barnet i maven vokser sig større, indtræder der for det meste en tilstand af “hule-byggeri”, hvor den kommende mor føler en stor lyst til at købe ting til den kommende baby. Det drejer sig både om babytøj, babylegesager og babymøbler. Alt hvad der handler om babyen skal være på plads inden den store dag, hvor fødslen går igang. Her guides du til de skønneste ting til den lille nye baby, der jo fortjener det bedste.

Gaver til baby

Når familiens første baby er på vej, kan det være svært at finde ud af, hvilke ting man skal købe til den lille ny. De fleste vælger at købe en barnevogn, puslebord, puslepude samt div. tøj. Men den lille ny skal jo også have lidt legetøj, og her vil de fleste forældre gerne købe kvalitetsbevidst legetøj, der ikke er fyldt med skadelige kemikalier. Trælegetøj er inden for de seneste år blevet populær, og du kan finde et udvalg af lækkert legetøj i træ her, som f.eks. denne søde blomsterlabyrint.

Blomsterlabyring

En sød idé til den lille baby er en personlig krammebamse. Bamser findes i utallige afskygninger, og det kan derfor være en rigtig god idé at købe en bamse med et personligt strejf. Som f.eks. denne bamse, hvor der på bamsens poter broderes barnets navn, fødselsdato, vægt og længde. Bamsen vil også være en sød gaveidé til dåben.

Personlig bamse

Mange mulige gaver

Hvis man ikke har lyst til at give barnet en bamse, findes der et utal af andre mulige gaver, der kan gøres personlige. Som f.eks. navnesutter, stofbleer, hagesmække, badekåber, og sågar stole, der kan stå på børneværelset. Mangler du inspiration til en personlig gave til enten dit eget eller en andens barn, så kan du kigge på denne side, der tilbyder et væld af personlige gaver til barnet.

Gå til tilbudet her: