Uv dragter til børn

Gå til tilbudet her:

Uv dragter til børn er de senere på år blevet en nødvendighed for de fleste børnefamilier. Dragterne beskytter børnene for de skadelige stråler fra solen og modvirker rød og solskadet hud.

Uv dragter til børn - DanefæUvdragter til børn - SmåfolkUv dragter til børn - Katvig

Hvordan virker uv dragter til børn?

Uv dragterne beskytter børnene mod solens ultraviolette stråler, og det er derfor en god idé at give børnene denne slags tøj på, hvis de skal opholde sig i solen en hel dag. Det er især vigtigt omkring middagstid (fra kl. 12 – 15), hvor solens stråler er stærkest.

Uv dragter til børn er lavet af et let materiale, som sidder tæt på kroppen ligesom almindeligt badetøj. Barnet har derfor en god bevægelsesfrihed samtidig med, at det bliver beskyttet for solens stråler. Dragterne tørrer endvidere hurtigt og føles kølige at have på, selv når det er allermest varmt.

Dragternes beskyttende evne måles og mærkes efter en såkaldt UPF- standard (Ultraviolet Protection Factor). Denne standart indikerer, hvor meget uv-stråling, der kan komme igennem tøjet.

De fleste uv dragter til børn har en uv beskyttelse på omkring 50+. Til sammenligning har en almindelig dansk bomulds t-shirt en uv beskyttelse på mellem 5 – 11, og disse beskytter derfor kun mod forbrændinger og ikke mod uv stråling. Hvis man vil beskytte sit barn mod strålingerne, er det derfor ikke nok at give barnet en langærmet t-shirt på. I denne sammenhæng er det også vigtigt at huske på, at én – to kraftige solskoldninger i barndommen kan fordoble risikoen for senere udvikling af modermærkekræft.

Mange forskellige uv dragter til børn

Er man på udkig efter en uv dragt til sit barn, så findes der utroligt mange fede designs at vælge i mellem. Der er derfor noget for enhver smag. Dragterne findes helt ned til str. 56, så selv de aller mindste små børn kan komme med i solen.

Uv dragter til børn kan købes i børnetøjsbutikker samt online.


Gå til tilbudet her: